El perque d’aquest blog…

UNA HISTORIA DE CASUALITATS

 

Tot seguit us explicaré el perquè d’aquest blog… una història ben curiosa i tot un conjunt de casualitats que l’han feta possible.

Tot va començar el tres de Març de 2014 quan vaig rebre un mail d’una pàgina web a la que estic inscrit. És una pàgina per a gent que viatja amb bicicleta. Així tu pots anar a casa seu i ells a la teva sense pagar res i així coneixes gent de la zona.

Bé, el mail era amb anglès i vaig entendre que era d’un noi que es deia Alex i que buscava lloc per dormir un dimecres. Com que era entre setmana i jo hi seria, vaig contestar-li que sí… no problem… hahaha.

Vam quedar de trobar-nos al cap del passeig a les 18h del dimecres així li facilitava el arribar a Bellestar. La meva sorpresa va ser quan en comptes d’un noi vaig veure que era una noia… i per cert prou bonica.

Un cop a casa em va explicar una mica el seu viatge. Resulta que portava nou anys fora de casa, treballant de cambrera per guanyar diners per poder seguir viatjant. Ara portava un any viatjant amb motxilla i un altre amb bicicleta i la idea era continuar creuant Espanya, Àfrica i Sud-Amèrica. Total dos anys més. Per flipar, oi?

1 Casualitat – Per què va anar a parar a casa meva?

Hagués pogut contactar amb algú altre o creuar la frontera pel país Basc… però no, allí estava ella, després de mils de km recorreguts allí a casa meva.

2 Casualitat – Una noia jove viatjant sola.

Pocs cops m’he trobat una noia viatjant sola i els pocs cops que me les he trobat no eren precisament joves.

Bé, va venir per una nit i se’n va passar quatre. Ens vam entendre força bé tot i el meu anglès macarrònic. Vam estar ben distrets entre sopars i multiactivitats que jo ja tenia programades. Ella s’apuntava a tot, tenia ganes de conèixer gent d’aquest país i descansar uns dies.

Malauradament ella havia de continuar el seu viatge així que va marxar cap al nord per creuar Espanya i baixar cap al Marroc i arribar a Cap Town per Nadal on havia quedat amb la seva família de França per passar les festes junts.

Quan va marxar vaig pensar que hagués estat bé haver-la pogut conèixer millor… pro no va poder ser…

Curiosament al cap d’un mes m’envia un mail dient que visitaria BCN durant un cap de setmana amb la seva germana i que estaria molt bé veure-ns. Així que després de pensar-m’ho una mica de si valdria la pena o no i del que faria a BCN, decideixo baixar… i ens trobem a BCN.

3 Casualitat – Torna a visitar BCN

Per què BCN?

Per què va avisar-me a mi?

Jo hagués pogut tenir una cursa o alguna altre activitat…

A BCN passem dos dies molt interessants  i l’últim dia decidim visitar una part de la city amb bici… acompanyats d’en Berni.

Tot perfecte fins que anem a visitar la plaça Espanya. Per sorpresa nostra, a les 12pm en baixar de fer una volta pel mirador de la plaça de toros ens quedem boca badats al veure que havien tallat les dues cadenes amb les que vam lligar les bicis… havien apartat la bici del Berni, havien robat la bici de l’Alex que estava al mig i havien deixat la meva.

De fet ens vam quedar de pasta de moniato, petrificats…

4 Casualitat – li roben la bici a ella.

Aquest fet que en principi va ser de molta mala sort va ser el fet principal que va provocar que l’Alex i jo estiguem junts ara. Sense aquest fet res del que va passar després hauria passat ja que ella hagués continuat cap a l’Àfrica i no ens haguéssim vist més.

…així que pensant en què podríem fer per a que ella pogués continuar el seu viatge, jo li vaig oferir la meva bici de viatges… però es clar havia de tornar a pujar a Bellestar… i va dir que ok…

I allí estàvem els dos sols, a Bellestar, amb tota una nit per endavant… aquella nit va passar de tot… i les següents sis nits van ser genials!!!!

Malauradament després d’aquella setmana jo havia de marxar als Alps durant una setmana per a fer una cursa… així que ens havíem d’acomiadar i ella reprendria el seu viatge cap a Andalusia. Sortosament a l’últim moment després de proposar-li que es quedes uns dies més em va dir que sí i que m’esperaria a que tornés i estar una setmana més junts… que al final van acabar sent tres més.

5 Casualitat – es queda tres setmanes més del previst.

Què hagués passat sinó s’hagués quedat aquelles tres setmanes? Hagués estat suficient una setmana per tornar-nos a veure més endavant?

Finalment arriba el moment de separar-nos ja que jo ja tenia les vacances programades. Així que ella vola cap a Casablanca i em diu que tornarà per Cap d’Any per a passar-lo junts… això era al cap de set mesos, no m’ho vaig creure ni prendre gaire en serio…hahahaha

La meva sorpresa va ser al tornar de les vacances a mitjants de Juny i llegir el mail. Em deia que, si m’anava bé tornaria al setembre per treballar un temps per poder continuar el viatge. Vindria en dos mesos i mig… evidentment una mica cagat vaig dir-li que perfecte…

Amb aquests dos mesos ella havia de volar cap a Kenia i creuar-la… i parlant per l’Skype vaig comentar-li que si encara no havia comprat el bitllet cap a Kenia que per què esperar al setembre, que vingués ja… i ella em diu “no em temptis”… i efectivament… al cap de dues setmanes ja era a casa.

Que fort!!! Sense gaire bé coneixer-nos ella deixa un projecte, un viatge de 2 anys per venir a viure amb mi… no m’ho creia…

6 Casualitat – Va venir sis mesos abans del previst.

Sinó hagués estat així… hagués vingut al cap de set mesos per Cap d’Any?

 

Així que el 8 de Juliol del ’14 em poso a viure amb una noia amb la que em comunico amb anglès, que ens coneixem d’un mes i que quasi no sé res d’ella… i aquest és el motiu d’aquest blog… per recordar la nostra història de casualitats, per recordar els nostres inicis, per recordar aquest temps que passa tant ràpid però que alhora és tan intens que sembla que faci un eternitat que estiguem junts.

Per recordar que hi ha moments en la nostra vida on petits instants… on una decisió, un fet puntual pot fer-la canviar del tot. I són aquests petits i extraordinaris moments que mai hem d’oblidar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s