Els perills de la ciutat

 

Com podeu veure a les fotos el perill mes gran de les ciutats es caminar a l’europea, es a dir mirant encuriosit les cases I botigues o parlant animadament amb la teva parella o encantat pensant amb la Nevada que ha fotut al Pirineu. Per a q m’entengueu… si ets dels que xafa moltes merdes de gos a la Seu ja pots vigilar anant per les voreres i carrers prq esta tot ple de trampes I acaba sent com una gimcama no caure a elles.

Aixi podem trobar la tipica tapa de claveguera inexistent o tan sols amb els ferros que facilment et pots torsar o trencar un peu; o una borera de mes de 60cm I que de tan en tant hi ha uns esglaons dificilment visibles I de frequencia totalment aleatoria que et facilitarien un castanyot de dimensions epiques; tambe corres risc d’electrocutament amb fils perduts de faroles I elements electrics varis; risc de caiguda per terra irregular o amb obstacles que sorprenen; o decapitacio per senyalitzacions varies a l’alsada del coll; o trencada de bras per colisio amb l’empit d’alguna finestra que sobresurt desmesuradament.

Tambe s’ha de tenir en compte el transit, tot I que es cert que son molt respectuosos I no hi ha ni bozines ni males cares tot I que has de preveure la pobre distancia de frenada que tenen les amotos de la zona. Sovint pots veure algu apretant el fre amb les dos mans…hahahaha

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s