El misteri dels cotxassos cars

Be, aquest post pot interessar als que viatjeu a Mexic. Avui parlarem de diners. L’he titulat aixi prq sorpren veure de tant en tant, un 15% de vehicles que son cars a Catalunya, tipus ranxeres de les mes grans de Toyota, GMC, Jeep, Ford i altres animalades flipants o cotxes tipus Mercedes, audis o Bmw que facilment costen entre 30.000 i 40.000€.

Per Chiapas una persona treballant amb el maxet guanya 100€/mes, a altres llocs 150€… igual q un dependent. Un paleta 200€, un professor 800€!!! I aquests per la gent normal es consideren molt ben pagats. Aixi que quant guanya un Patron o un empresari o un metge o un farmaceutic? Suposo que moltissim mes que els professors prq sino qui collons pot tenir aquests cotxassos? Aquesta gent es poden considerar molt rics quan un suc de fruita val 1€ (en alguns llocs 0,75ctm per 1L!!!), una pizza per 3 persones 5€, una aigua de 1,5L 0.6€, hotel economic 15€ habitacio doble, un normalet 35€ amb buffet lliure d.esmorzar… per tant veiem que hi ha una poca part de poblacio mooooolt rica, moooolta poblacio pobre I poca classe mitja.

Aixi es veu als poblets com tothom viu en 40m2 de cases de fang I a les ciutats en poc mes I contrasta amb algunes cases que flipes I tancades I protegides fin I tot amb filferro espinos. FLIPANT!!!!

Avui hem sopat a un restaurant senzill per 5€/persona I de putamare. La fruita I verdures al mercat son quasi regalades. Hem comprat un casc de bici de putamare per 20€ I un caballet per 1,5€!!! Unes pastilles per anar de ventre 3€ I un frankfur amb ceba I formatge al carrer 0,75€, m’he afaitat per 2,5€ i tallat el cabell per 1,5€.

 

Ja veieu, hi ha coses molt economiques I d,altres que no. Un bus per fer 200km 5€!!! I de la Seu a BCN val 25…hahahaha Quins cabronassssssos.

 

Espero que us hagueu fet una idea del que us podeu gastar; anant de tirat I amb pocs luxes, viatjant amb bici I dormint en tenda el 50% dels cops pots gastar entre 350 I 450€/mes… bitllet d,avio inclos en tres mesos poc mes de 2000€…esperem.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s