petite viree en France!

BRUTAAAL, INCREÏBLE, ESPECTACULAAAAAR!!!!!!

El SUPER 4L va aguantar com un jabato fins a NICE, anar i tornar… 1300km en 4dies.

Es veu que els pares de l’Alex viuen a Nice i com que feia molt que no els veia doncs vam decidir anar-los a veure. Realment es van quedar una mica sorpresos de que el 4L arribes allí, i certament jo també…hahahahaha

Un bon cap de setmana llarg amb la família de l’Alex, que tot s’ha de dir…són molt agradables i simpàtics i em van tractar de primera!!!!!

Així que moltes gràcies a la mami ISABELLE, al papi DOMI, les sisters JESSICA i SOPHIE i els respectius… m’ho he passat molt bé… ara us toca venir a vosaltres… si us aguanta el cotxe…hahahahaha

…com no, el viatge no va estar exempt d’aventura… per si el fet de fer-lo amb el 4L no era prou, vam fer una sortida amb BTT pels voltants de Nice i ens va caure una tempesta que flipes… pedra i llamps per un tub!!!! crec que és el segón cop a la meva vida que em passa… realment queien molt prop. Vam tenir de deixar les bicis i separar-nos d’elles un centenar de metres durant uns 20’… terrible!!!!

Finalment vam poder arribar a un poblet on vam poder gaudir de la tremenda hospitalitat dels veins… és a dir… mollar.nos al carrer fins que el pare de l’Alex ens va venir a buscar… vaja… que vam flipar per un tub!!!!!!

Sort que no tots els “messier” són així… hahahahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s